Home » Blog » Slovenskóóóóóóóó

Slovenskóóóóóóóó

Az alábbiakban egyik komentelőnk véleményét tolmácsolnám. A szóhasználattal olykor ugyan személy szerint nem értek egyet, de attól még érdemes elolvasni. Szlovákoknak is. Meg az olcsóbbkenyereseknek is! Vágatlanul!

“Ján, na ide figyelj!


Ha egy kicsikét a fejedet is használnád a csuszalesőd kárára, akkor rájönnél, hogy az USA nem rendelkezik nemzettel! Ha jól tudom, onnét származik ez a nemzettag helyett állampolgár stílus! Namost ott az egyetlen, az ország határaihoz kötő dolog az állampolgárság…nemzet híján, ugyebár! A magyarok helyzete eleve más, sőt Európában egyedi, miszerint is Magyarország önmagával határos!


Az én őseim, Ján, sose kérték , hogy Csehszlovák majd Szlovák állampolgárok legyenek, sose kérték, hogy üldözzék őket azért mert Isten magyarnak teremtette őket, sose kérték , hogy vegyék el a házukat, az életüket a vagyonukat máról holnapra, sose kérték hogy 20 kilóval induljanak kényszermunkára cseszkóba, sose akartak szlovákok lenni, másodrendű állampolgárok pedig még úgyse!


Felháborít, mikor egy nyilvánvalóan magyarból elszlovákosodott ember veri a nyálát a nagy szlovák nyuszitestvér igaza mellett, mikor 2012-ben még mindig törvénnyel sérthetetlennek nyilvánítanak egy nyíltan fasiszta törvényt CSAK AZÉRT mert ennek újratárgyalása felvetné szlovák nyuszi állam létjogosultságát…ugyanis SEMMIT AZ ÉG ADTA VILÁGON egy áruláson kívül nem tett a szlovák újonc nemzet, hogy állama legyen! Továbbá azt is gyomorforgató ovodás szintnek tartom, hogy minden minket érintő kérdést legyintéssel vagy azzal, hogy “túlreagáljuk” intéztek el!
Mit gondolsz Te, Ján, ezer év alatt a szlovákok miért nem olvadtak be a magyarokba, hisz ezeréves elnyomás volt? Talán mert nem létezett és talán, mert nem is akarta a magyar király őket beolvasztani…talán mert európa legdemokratikusabb állama volt! Ismerős? Magyar iskolák bezárása, reszlovakizáció? Szlovák nyelv oktatása anyanyelvként? Nyelvtörvény, hazafiassági törvény..soroljam még?

Nekem ne hadonássz a szlovák alkotmánnyal mert annyit ér, így betartatlanul, mint a WC papír amivel a szebbik felemet törlöm! Milyen dolog az, hogy egy maffiózó fejéből kipattant egy ötlet , amivel politikai előnyt kovácsolt, s ezt bevezetik, mikor az nyíltan alkotmányellenes….
Tudod mi az az alkotmány? Az alapja az államiságnak! Szlovákiban ez mindenhol rezeg…
Jövő héten ha betiltja Fico a szabad vélemény nyilvánítást, vagy a szabad mozgást, majd akkor is pampogjál, hogy te melyik országot védenéd! (ezek ugyanolyan alkotmányos jogok, mint, hogy senkit sem lehet megfosztani akarata ellenére szlovák állampolgárságától)

Nekem speciel annyi kötődésem van ehhez a bolondok házához, hogy a szülőföldem most ennek a mesterséges izének a határain belül van. Ennyi… Szlovákia nekem még jót nem adott, amiért azt mondanám, igen, büszke vagyok szlovákiára! Miért is tenném? Kínára sem vagyok büszke…
És Ján, ha háborúra kerülne a sor, ha már ilyen alpári hülyeséget hoztál fel:


1. Nem lenne mert NATO tagállam mindkettő (tehát korai az örömöd)
2. kb. 1 orán belül Szlovákia vereségével végződne (amennyiben a NATO nem avatkozna bele-elmélet)
3. Anyanyelvem a magyar, nemzetiségem magyar, magamat magyarnak vallom…csak nem gondolod, hogy a “na tótsku po tótsky” hadseregbe állnék? 😀 (ezért mondtam, hogy hülye kérdés)

Ján, ajánlom neked, hogy színházba se menj, mert nem lesz olcsóbb a kenyér!