Home » Blog » Ők a komáromi internetes trollok
Untitled-1

Ők a komáromi internetes trollok

Néhányan közülük pár hete bukkantak fel, de akkor még nem tulajdonítottam nagy jelentőséget nekik. Aztán észrevettem, hogy minden egyes népszerűbb komáromi Facebookos fórumon megjelennek, és nyomják a süket szöveget.

Sőt! Valószínűsítem, hogy a kamuprofilok mögött ugyanaz az ember rejtőzik, hiszen gyakran jönnek egyszerre, és mindig egymással beszélgetnek.

Nos, az orvosi diagnózis felállítása nem az én feladatom, mindenesetre jobb, ha tudjátok, kikről is van szó. Már persze akkor, ha nem akartok kamuprofilokkal diskurálni. Íme a nevek: Acsád Kerencsér, Kováčik Dionýz, Viliam Astaloš, Ondrej Sárközi és Szaboová Zuzana.

04

Acsád Kerencsérnek Szaboová, Kováčik és Astaloš is az ismerőse, profilképét pedig egy hajviselettel foglalkozó oldalról lopta, gondolom a google segítségével.

03

Kováčik Dionýznak ugyan csak három ismerőst jelez a Facebook, de Astaloš Viliammal karöltve szoktak “beszélgetni”. Kováčik profilképe pedig egy blikkes cikkből származik.

02

Ő a kedvencem, a legsüketebb szöveget ugyanis Viliam bácsi nyomja, de mindenkit el kell keserítem: profilképe egy olyan oldalról származik, ahol képeket lehet vásárolni.

01

Ondrej Sárközi is érdekes jelenség, profilképe innen származik, és ki nem találnátok: ismerősei között ott van Astaloš és Kováčik is.

05

Végül, de nem utolsó sorban, Szaboova Zuzana. S bár az ő képéhez nem találtam forrást, mivel új, és mindig ott bukkan fel, ahol a többiek, ráadásul mindegyik az ismerőse is, én őt is trollként kezelem.

Íme egy érdekes részlet a még érdekesebb beszélgetésből:

18425909_10210846719376455_862785518_n

Hát nem észbontó? 🙂 Esetleg skizofrénia?

Ami viszont még jobban ledöbbent, hogy ezek a kamumarcik mennyi reális, létező embert gyűjtöttek az ismerőseik közé. Gondolom végigjelölték a komplett komáromi palettát, aki pedig felületes, az visszajelölte őket.

Akik így tettek, azokat nem érdekli, hogy ki látja a profilukat, a családi képeket, stb? Semmi gond, akár elmebetegeket is az ismerőseitek közé fogadtok?

Nos, nekem mindegy. Gondoltam, szólok. Egyébként biztosan akad több ilyen is, velük majd később foglalkozom  😉