Home » Blog » Nyerjük má’ meg azt a rohadt játszóteret!
Lidl ihrisko Zihadielko 1

Nyerjük má’ meg azt a rohadt játszóteret!

Kedves komáromi polgártársak és Komáromért szurkoló, szlovákiai telefonszámmal rendelkező egyének! Az a helyzet, hogy a tavalyi csúnya lebőgés után ismét lehetőségünk van bizonyítani azt, hogy gondolataink nem merülnek ki puszta szavakban, hanem tettekben is!

Ezennel felszólítok mindenkit, akinek fontos a városa és főleg az itt élő gyerekek, hogy minden egyes nap látogassanak el a http://zihadielko.lidl.sk weboldalra, ott regisztráljanak, és szavazzanak Komáromra! Ha ez kész, nyomjanak le egy rövid játékot Majával, a méhecskével, ezzel szerezve egy újabb szavazatot.

Ne feledjétek! Ezt minden nap, kitartóan meg kell tenni ahhoz, hogy végül a gyerekeinkkel együtt egy új játszótérnek örülhessünk!

Ezen kívül nagyon szépen megkérek minden hangadót, hogy erre a pár hétre kössenek tűzszünetet, tegyék félre a pitiáner hangsúlyos dolgaikat, és foglalkozzanak végre azzal, ami igazán fontos, ami ténylegesen ad valami plusszot Komáromnak. Hirdessék az ügyet minden nap, folyamatosan és legalább olyan kitartóan vegzálják, traktálják vele a népet, mint az összes többi általuk vélt fontos üggyel.

Megköszönném mindenkinek, akire sokan figyelnek, ha gyakran szóba hoznák a dolgot, és figyelmeztetnének mindenkit a napi 2 szavazat/fő begyűjtésére.

Most ismét rajtunk, rajtatok a sor. Mutassuk meg, hogy össze tudunk fogni! Szerezzünk örömet a gyermekeinknek! Ha minden jól megy, Komárom 2018-ban 3 új játszótérrel (ebből csak az egyiket adja majd a LIDL, a másik kettő intézése már folyamatban van) gazdagodhat. Remélem, hiszem, hogy így lesz!

Hajrá!!!!!! Reggel mindenki kezdje ezzel a pár perces dologgal a napot! A cégek tulajdonosai is tegyenek kivételt, és adják a kávé mellé feladatként! 😉 🙂 Fiatalok, akik egész nap a telefonon lógtok, rátok is számítunk! Tegyétek, amit kell! Iskolák, óvódák, orvosi rendelők – mindenhol mindenki szóljon azoknak, akik még nem hallottak az ügyről!

Osszátok meg ezt a cikket is! Egy ember a rendelkezésre álló 35 nap alatt 70 szavazatot tud hozzátenni!!!!

(u.i: valamiért nagyon nehezen, döcögősen indul a szavazás, a lidl oldala nyilván brutális terhelést kap, ezért mindenki legyen türelmes, és főleg KITARTÓ)