Home » Blog » Feri át lett kúrva
Untitled-1

Feri át lett kúrva

Érdekes ez a politika. Bastrnák Tibor, komáromi Most-Híd képviselő például még saját kreálmányú tanmesékkel is előrukkolt, csak hogy szavazatokat szerezzen magának és pártjának. Volt egy olyan forgatókönyv is, melyben a főhős, Feri, az MKP-ra voksolt, ezzel pedig az elveszett szavazatával Robert Fico kormányfőt és csapatát erősítette. A csávó aztán visszament az időben (LOL), és végül Bastiékat választotta.

A mese viszont véget ért, a puszta tények pedig arról szólnak, hogy Bugár Béla Lucia Žitňanská oldalán bejelentettekészek tárgyalni Frankensteinékkel a kormányalakításról. Na bumm. Illetve, annyira nem is lepett meg, sőt.

Volt egy ilyen kampányszöveg is: A jellem dönt, számíthat ránk!

Volt egy ilyen kampányszöveg: A jellem dönt, számíthat ránk!

Persze, meg is magyarázzák, mert ugye (Bugár szerint) mindent meg lehet magyarázni. Szóval stabil kormány kell, és nem szabad hagyni, hogy a szlovák parlamentben előre törjön a kotlebing*. Valami ilyesmi hangzott el a szájából, miközben Kaliňákék mellett az ősidők óta magyargyűlölő szlovák nemzeti párttal készül egy csapatban picsipacsizni. Persze az MKP-val nem akart szóba állni, magyarokkal – úgy tűnik – nem megy a haverkodás.

S ha már csapat, vegyük például a focit. A labdarúgásban már a szándékot is büntetik. Nem felejtem el, amikor a ferencvárosi Marek Heinz egy Újpest elleni derbin nyújtott lábbal ijesztett a védőjére. Solymosi sporitól azonnal piros lapot kapott érte, pedig hozzá sem ért ellenfeléhez. Ezt követően (azon a meccsen) a Fradi megsemmisült.

El tudnak képzelni egy Smer nélküli kormányt? Mi el!

Meg egy ilyen is: El tudnak képzelni egy Smer nélküli kormányt? Mi el! (protyikorupcsní balícsek) :)

Néhány komáromi hidasból kiindulva nem újdonság, hogy ha az érdek úgy kívánja, a hatalomért még a legősibb ellenségekkel is simán összeállnak. Jelen helyzetben egyelőre csak a szándék ismert, de már ez is elég ahhoz, hogy Feri, de még Pisti, Karcsi, Mari, Teri, Zoli és stb. kiosszanak egy kurva nagy piros lapot a Hídnak. Akármilyen kormány is alakul.

Ragozhatnám még a végtelenségig, de minek? Inkább megköszönöm az újabb tanmesét.

!!! FRISS!!!  A Sieť és a Híd is hivatalosan bejelentette, hogy a Smerrel kívánnak kormányra lépni. Ezzel szinte biztos, hogy a Smer+SNS+MostHíd+Sieť TRAGIKOALÍCIÓ létrejön.

(*- szélsőséges, radikális elemek)