Home » Blog » Ez most mi?
791338-angry-woman-vents-her-spleen

Ez most mi?

Egy érdekes bejegyzésre hívták fel a figyelmem, mely a komáromi Nokia dolgozók fészbukos csoportjában lelhető fel. Péntek révén nem kommentálnám, mert azt hiszem, nincs is nagyon mit. Helyette olvassátok szeretettel Juhász Éva (magyar állampolgár) meghökkentő véleményét a felvidéki magyarokról. Teljes egészében.

!!!! ÚJ FEJLEMÉNY !!!!!

Untitled

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó szórakozást!

Kedves ” szlovákiai “magyarnak” nevezett csürhe banda!

Szerinem magyarul fejtettem ki kultúráltan míg a sok butasággal fel nem kúrta némelyik ember az agyamat-a véleményemet a Magyarországi munkavállalásotokkal kapcsolatban.De arról sajnos nem tehetek, hogy az agyi kapacitásokot elég mérsékelt módon mükődik, és nem vagytok képesek arra, hogy a sorok között olvassatok..Ezért kísérletet teszek még egyszer arra, hogy hátha megértitek, amit a Komáromi Nokia Dolgozók csoportjában próbáltam veletek megértetni..(sok reményt nem fűzők hozzá, hogy sikerrel járok, de a remény hal meg utoljár-az enyém már haldoklik):)

Mivel sajnos én már nem látom a bejegyzéseket-nem mintha kíváncsi lennék a butaságokra, de azért jönnek vissza felém is az infók olyantól, aki még látja azokat.Szóval, a gyengébbek kedvéért,még egyszer:

Nekem csak az a bajom a szlovákiai “magyarsággal”,(vagy az annak nevezett magukat “über menschnek” képzelő kisebbségi patkányokkal, hogy talán ha beszélnék az adott ország nyelvét-a Szlovákot-, nem biztos , hogy rá lennének kényszerűvel arra, hogy Magyországon keressenek munkát a szlovák nyelv hiányos, vagy egyáltalán nem beszélése miatt..

De ha már nem volt arra “ideje,”-tisztelet a kivételnek akik beszélik a nyelvet-hogy megtanulja, akkor IJ.Magyarországon is van elég olyan ember, aki MUNKÁT keres, nincs Szüksége az országnak Rátok!!!!
Nyugodtan ki lehet nektek is húzni Németországba, Angliába..A tökömet sem érdekli, de ezt az országot kerüljétek el de messzíről!!!
Nem akartok ti egy kicsit túl sokat???Nem elég nektek, hogy a magyar választásokon szavazati joggal rendelkeztek, még a munkahelyeink is kellenének????Örüljetek annak, hogy Szlovák állampolgárnak van lehetőségetek, de NINCS JOGOTOK SZAVAZNI ARRA, HOGY MAGYAROSZÁGOT KI KORMÁNYOZZA!!!!!
Akkor majd, amikor igenis, fel meritek vállalni azt a szlovák kormánnyal szemben, hogy Magyarok vagytok, és veszitek a bátorságot, hogy egy új, jobb élet reményében, immár magyar állampolgárként ide költöztök, és itt akartok munkát vállalni, egy szavam nem lesz..De mivel nektek, , ti álszent, gyáva “magyarság”, nem is kell itt élnetek ahhoz, hogy kérjétek a magyar államtól, vagy a szlováktól, hogy magyar állampolgárnak valljátok magatokat, nem értem, mi az ok, amiért inkább éltek egy olyan országban, ahol külömböző hírek terjengenek, hogy szeretik-e a magyrságot, vagy utálják-e…

Tényleg nem értem,ha annyira utálva vagytok, mi a f@xomat kerestek még ott???? Élni szar, de ahhoz már gyávák vagytok, hogy kiálljatok, és igen is vállaljátok a magyarságotokat, és kérjétek az állampolgárságot????

Akkor tudjátok mit, megérdemlitek, azt, ahogy bánik veletek a szlovákság, és a szlovák állam..
És nagy örömmel tölt el, hogy egyre kevesebb cég-főleg munakerő kölcsönző- alkalmaz Szlovákokat, mert addig, amíg nem kéritek a magyar állampolgárságot, addig igenis Szlovákok vagytok, akiknek a Magyar munkaerő piacon SEMMI KERESNIVALÓJA!!!OTT A SZLOVÁK LEHETŐSÉG, ÉLJETEK OTT, DOLGOZZATOK OTT, MAGYARORSZÁGRA, MEG MAX VÁSÁROLNI, VAGY NYARALNI GYERTEK!!!!!!

Eleve előnnyel indulhattatok,mert két ország nyelvét sajátíhattátok volna el, de nem sokan közületek nem éltek a lehetősségel…nem tudom sajnálni, sorry..

Az, meg amit valamelyik nap az egyik Szlovák írt nekem privibe, hogy szar a forint váltása euróra, kit érdekel????
Nem itt dolgoznátok, nem lenne ilyen probléma..SZERINTEM SENKI SEM TARTOTT EGYIKÖTÖK FEJÉHEZ SEM FEGYVERT, HOGY NÁLUNK KELL DOLGOZNI, ÖRÜLJETEK, TI “ÜBER MENSCH” CSÜRHE BANDA, HOGY EDDIG KI TUDTÁTOK HÚZNI A NOKIÁBAN, MÁR AZ ELSŐ KÖRBEN TITEKET KELLETT VOLNA KIBASZNI, EGYTŐL -EGYIG..

AZT HISZITEK, HOGY A MAGYAROKAT AZÉRT KÜLDTÉK EL, MERT NEM DOLGOZTAK ELÉG JÓL, TÉVEDTEK!!!!!!AZOK AKIK ELJÖTTEK-ÖNKÉNT, AZOKNAK ELEGE LETT A NOKIA F@SZSÁGAIBÓL, -AKIKET MEG ELKÜLDTEK,AZOK MEG NEM NYALTAK SEHOVA, SENKIT NEM KÉNYEZTETTEK SZÁJJAL, HOGY MEGTARTSÁK A MUNKAHELYÜKET, SŐT IGENIS DOLGOZTAK, CSAK KIÁLLTAK A SAJÁT IGAZUK MELLETT…

Remélem mostmár érthető, hogy mi a probléma veletek..de ha nem, akkor nem tudok mit tenni,….

De még egyszer, utoljára, hátha elfelejtettétek:

HA MAGYARORSZÁGON AKARTOK DOLGOZNI, AZT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRKÉNT AKARJÁTOK, DÖNTSÉTEK, EL, KELL-E A MAGYAR MUNKAHELY-AMIVEL A MAGYAR ÁLLMAPOLGÁRSÁG JÁRNA, DE A SZLOVÁK ELVESZNE, -VAGY NEM KELL A MAGYAR MUNKAHELY..AKKOR MEG ÉLJETEK SZLOVÁKIÁBAN, BÁNJA A TÖKÖM..DE HA GYÁVÁK VAGYTOK FELVÁLLALNI A MAGYARSÁGOT, AKKOR TAKARODJATOK EL INNEN, EBBŐL AZ ORSZÁBÓL, LEHET ÉRVÉNYESÜLNI MÁSHOL IS..DE MINT LÁTOM, TI CSAK AKKOR VAGYTOK MAGYAROK-A NYELVTUDÁS HIÁNYA MIATT-AMIKOR MUNKAHELY KELL, MERT HÁT UGYE A SZLOVÁK MUNKAHELYRE KELLENE NÉMI SZLOVÁK TUDÁS..DE KÉNYELMESEBB EZ, HOGY ÁTJÖVÜNK DOLGOZNI, A MAGYAR MEG MENJEK 50 EZER NETTÓÉRT KÖZMUNKÁRA, NEM AZT NEKTEK KÉNE CSINÁLNI, TI ALJAS KÉTSZÍNŰ BUTA BANDA….

ps:
Remélem érhető volt, a buta szlovák (mert hát ugye az az állampolgárságotok, kedves határon túli “magyarok”)népnek..KOMMENTET NEM KÉREK TŐLETEK!!!”

Mivel az üzenet nyilvánosan jelent meg a fészbukon, így nincs jogi akadálya, hogy ez itt most teljes egészében lement. A kommentelést meg rátok bízom. 🙂