Home » ÉN

ÉN

Kovács Dávidnak hívnak, és születésemtől fogva ellenállok. Ellenállok az igazságtalanságnak és az emberi butaságnak. Ez akkoris így van ha éppen rólam van szó. Ha én vagyok eszement. Olyankor nagyon tudom útálni magam. Törekszem viszont a tökéletességre, és igyekszem tanulni a hibáimból. Tudásomat, tapasztalataimat és gondolataimat is szívesen osztom meg másokkal, mert egyrészt lehet hogy tudok valami újat mondani, másrészt meg örülök ha engem is okosítanak. Ezt a blogot is pontosan ezért hoztam létre.

1981 március 9-én születtem, Komáromban, a szlovák oldalon. Tanulmányaimat a Munka utcai alapiskolában kezdtem meg, majd a Selye János Gimnáziumban érettségiztem, Keszegh István matekosztályában. Győrbe jelentkeztem a Gábor Dénes főiskolára, de csak 2 évig húztam. Döntenem kellett a tanulás és a pénz között, és az utóbbit választottam. Dolgozni kezdtem. Még így 10 évvel később is úgy gondolom, hogy jó döntést hoztam. Rengeteg emberrel sikerült megismerkednem, sok helyen kipróbáltam magam, amíg eljutottam egy számtech-bolt asztala mögé. Ezen kívül a Delta hetilap sportrovatát szerkesztem, és 2014 decemberétől Komárom város képviselőjeként is aktívkodom.

Gerzson (5)

Az internet adta lehetőségeket meglovagolva indítottam ezt a blogot. Egyetlen célom a világ, de legalább közvetlen környezetem jobbá tétele. Nem számomra, hanem a következő generációk részére. Megpróbálok rávilágítani napjaink problémáira a magam nyers és sokszor laikus módján. Akkor vagyok boldog, ha minél többen hozzászólnak, hiszen a több nézőpont nagyobb sikert eredményez és jobban megvilágítja a dolgokat.

Hát erről van itt szó, kérem szépen! Hangulatot keltek, annak akinek az inge! 🙂

Ja és természetesen Hajrá Ferencváros! 🙂

(fotó: MJPStudio)