Home » Blog » Én vagyok Bugár Béla

Én vagyok Bugár Béla

Óh micsoda “megtiszteltetésben” lett részem. Nem fogjátok kitalálni, de valamelyik önmagát nagyon furfangosnak gondoló MKP közeli egyén vette a fáradtságot, és a Bugár-Berényi vita után bekapcsolva felejtett mikrofon anyagát rögzítette. Merthogy azt hitte hogy azon Bugár korrepetál Polák Gábor újságíróval, aki aznap az egyik kérdező is volt egyben.

bugar

De ha még csak felvette volna, nem is lett volna akkora baj. De ez a kedves és leleményes lény nem volt rest videóba foglalni azt pár felirattal. A hiba ott történt, hogy a Gerzson szó helyett Bugárt írtak. Ennyire hasonlítana a hangom a felvidéki magyarság varázslójához? Nem hinném. Erre most a kurucinfó is rárepült a dologra.

Megkérdeztem Polákot is, hogy mit szól a dologhoz: “”Kedves Béla, igazán odafigyelhettél volna arra a fránya mikrofonra! Így most mindenki tudja, hogy én libsi vagyok, te pedig náci, és tegeződünk. De most már úgyis minden mindegy, a kormánybiztost elbuktuk, és Berényivel sem mersz kiállni többé vitázni, bár megértem, ha Martosra nem mész el, annyi Semjén-szerű csúcspolitikus közé. Ott valószínűleg be lesz mikrofonozva az egész tábor, és rengeteg ilyen valódi felvétel születhet kettőnk beszélgetéséről.”

Mindenesetre jót nevettem rajta, többedmagammal, és igenis Polák lehetett volna libsisebb, ha már mindig azzal csesztetem őt hogy egy liberális firkász! 🙂 Ha valakit érdekel, amiről szó van, az tekintse meg alább.