Home » Blog » Bajban a Híd Komáromban is
Untitled-1

Bajban a Híd Komáromban is

Zajlik az élet a mi kis komáromi politikumunkban: a Most-Híd Smerrel és az SNS-szel való koalícióra lépése több képviselőnél is kiverte a biztosítékot, akik sorban határolódnak el a párt elképzeléseitől, sőt, meg is szüntették tagságukat.

Az egyik legismertebb (ex)hidas politikus, Varga Tamás, a fészbukon és a saját weboldalán jelentette be “felmondását“, ami a párt számára eléggé érzékeny veszteség, hiszen talán a legismertebb és legelfogadottabb komáromi hidasként tevékenykedett.

Tárnok Magda, bár testületen kívüli, de szorgalmas munkájának köszönhetően szintén az egyik “kedvenc” helyi hidas volt, de a parlamenti frigy már neki is soknak bizonyult, így ő szintén vette a kabátját, és valószínűleg Varga oldalán tevékenykedik majd tovább.

meggi

Várható még egy igazán népszerű arc “dobbantása” is, de ne szaladjunk ennyire előre, várjuk meg, míg saját maga rukkol elő ezzel. Egyes infók szerint ez a napokban meg is fog történni.

Ha pedig így lesz, akkor a Híd frakció négy emberrel kénytelen tovább “szorgoskodni” a komáromi városházán, ami elég nagy változásokat eredményezhet, hiszen felbomolhat az eddig igencsak összetartó Híd+néhány független alkotta bulldózer koalíció.

Őszinte elismerésem azok felé, akik meglépték, amit igazából már régebben meg kellett volna lépni. Bízom abban, hogy a jövőben megtaláljuk a közös hangot, és végre tényleg Komáromért fogunk dolgozni, pártérdekeket félretéve, egymást segítve, és nem gáncsolva.

Ehhez kívánok minden érintettnek sok erőt, egészséget. Hajrá!